0

Shortcode with the issue: [arve url="https://s3.amazonaws.com/qsmvideos/QSM+Video+w+play+button2.mp4" maxwidth="600" controls="no" /]

Page showing the issue: https://dana.mlndev.com/sandbox-arve/

Debug Info:

Version of the browser you see the issue in: Safari 12.0 for Mac. No problems in Chrome, Firefox for Mac or Edge, Chrome, Firefox for Windows.

Link to test page on live site with the issue: https://dana.mlndev.com/sandbox-arve/

Shortcode(s) or URL(s) you used for embedding and have problems with: [arve url="https://s3.amazonaws.com/qsmvideos/QSM+Video+w+play+button2.mp4" maxwidth="600" controls="no" /]

Detailed Description of the issue: The video does not display the initial image (a man smoking) as it does in all other browsers. The area is still clickable and displays the video as expected.

What you are expecting and what you are seeing instead? I am expecting there to be an image of a man smoking like in all other browsers. Instead I see nothing,

NOTE: This may be a Safari problem, but I wanted to check with you first to see if it has been reported before.

ARVE Version:      8.9.10
ARVE-Pro Version:  4.1.0
WordPress Version: 4.9.8
PHP Version:       7.2.10

ACTIVE PLUGINS:
ARVE Advanced Responsive Video Embedder: 8.9.10
ARVE Pro Addon: 4.1.0
BackupBuddy: 8.3.1.1
Black Studio TinyMCE Widget: 2.6.3
Booked: 2.1
Booked Add-On: Calendar Feeds: 1.1.5
Booked Add-On: Front-End Agents: 1.1.15
Easy Pricing Tables by Fatcat Apps: 2.3.11
Easy Pricing Tables Premium: Personal: 2.3.11
Gravity Forms: 2.3.6
Imagify: 1.8.3
MemberPress Basic: 1.3.42
Really Simple SSL: 3.1.1
Responsive Menu Pro: 1.0.7
Shortcake (Shortcode UI): 0.7.3
Slider Revolution: 5.4.8
To Top: 1.6

ARVE OPTIONS:
array(7) {
  ["align"]=>
  string(6) "center"
  ["mode"]=>
  string(17) "lazyload-lightbox"
  ["last_settings_tab"]=>
  string(26) "#arve-settings-section-pro"
  ["controlslist"]=>
  string(0) ""
  ["iframe_flash"]=>
  bool(false)
  ["wp_video_override"]=>
  bool(false)
  ["wp_image_cache_time"]=>
  int(0)
}
array(0) {
}
array(0) {
}
ARVE PRO OPTIONS:
array(5) {
  ["grow"]=>
  bool(false)
  ["hide_title"]=>
  bool(true)
  ["inview_lazyload"]=>
  bool(false)
  ["hover_effect"]=>
  string(0) ""
  ["play_icon_style"]=>
  string(4) "none"
}

NOTE: I cannot get the example URL to stick in the form above. It is https://dana.mlndev.com/sandbox-arve/

The video does not display the initial image (a man smoking) in Mac Safari 12 as it does in all other browsers (Mac Chrome, Firefox, and Chrome, Firefox, Edge for Windows). The area is still clickable and displays the video as expected.

NOTE: This may be a Safari problem, but I wanted to check with you first to see if it has been reported before.

Answered question