0
0 Comments

Tried with default theme: Yes

Tried with all other plugins disabled: Yes

Browser version: Chrome 76.0.3809.100 (Build oficial) (64 bits)

Shortcode/URL with the issue: [arve url="https://www.facebook.com/hermisenda.huertanatural/videos/2846217718936669"]

Page showing the issue: https://hermisenda.com/test-facebook/

Debug Info:

ARVE Version:      8.10.8
ARVE-Pro Version:  4.2.7
WordPress Version: 5.2.2
PHP Version:       7.1.31

ACTIVE PLUGINS:
a3 Lazy Load: 1.9.3
Akismet Anti-Spam: 4.1.2
ARVE Advanced Responsive Video Embedder: 8.10.8
ARVE Pro Addon: 4.2.7
Canvas Image Resize: 1.0.1
Child Theme Configurator: 2.5.0
Classic Editor: 1.5
Contact Form 7: 5.1.4
createIT PostTypes Plugin for FarmFresh: 1.0
Custom Login Page Customizer: 2.0.1
Duplicate Page: 3.9
Envato Market: 2.0.1
Envira Gallery Lite: 1.6.7
FAT Gallery: 1.4.5
Featured Video Plus: 2.3.3
Google Analytics for WordPress by MonsterInsights: 7.7.1
Hermisenda: 1.0
ImageMagick Engine: 1.5.4
Loco Translate: 2.3.0
Max Mega Menu: 2.7.1.4
Mega Addons For WPBakery Page Builder: 3.1
Really Simple SSL: 3.2.5
Redirection: 4.3.3
Relevanssi: 4.3.1.1
Shortcake (Shortcode UI): 0.7.4
Smush: 3.2.4
UpdraftPlus - Backup/Restore: 1.16.16
Use Any Font: 5.3
W3 Total Cache: 0.9.7.5
Wordfence Security: 7.3.6
wp-jquery-lightbox: 1.4.8.1
WPBakery Page Builder: 5.4.4
WP Maintenance Mode: 2.2.4
Yoast SEO: 11.9

ARVE OPTIONS:
array(9) {
  ["align"]=>
  string(6) "center"
  ["mode"]=>
  string(17) "lazyload-lightbox"
  ["last_settings_tab"]=>
  string(29) "#arve-settings-section-params"
  ["controlslist"]=>
  string(0) ""
  ["autoplay"]=>
  bool(true)
  ["wp_video_override"]=>
  bool(false)
  ["youtube_nocookie"]=>
  bool(false)
  ["wp_image_cache_time"]=>
  int(0)
  ["video_maxwidth"]=>
  string(0) ""
}
array(1) {
  ["youtube"]=>
  string(50) "iv_load_policy=3&modestbranding=1&rel=0&autohide=1"
}
array(0) {
}
ARVE PRO OPTIONS:
array(1) {
  ["hide_title"]=>
  bool(true)
}

(edited, changed test page) In the test page you can see a facebook video without thumbnail. If I click on it, it work fine, this is not the problem. The only issue is with thumbnails. 

Answered question