0

Version of the browser you see the issue in (for example Firefox 52, do not say latest):

Link to test page on live site with the issue (do not change after posting):

Shortcode(s) or URL(s) you used for embedding and have problems with:

Detailed Description of the issue:

What you are expecting and what you are seeing instead?

ARVE Version: 8.9.10
ARVE-Pro Version: NOT INSTALLED
WordPress Version: 4.9.8
PHP Version: 7.2.8-1+0~20180725124257.2+stretch~1.gbp571e56

ACTIVE PLUGINS:
Advanced Custom Fields Multilingual: 0.8
Advanced Custom Fields PRO: 5.7.7
Akismet Anti-Spam: 4.0.8
ARVE Advanced Responsive Video Embedder: 8.9.10
Classic Editor: 0.5
Code Snippets: 2.12.0
Custom Hooks: 1.0
Custom Post Type UI: 1.6.0
Custom Post Type UI Extended: 1.5.2
FacetWP: 3.2.7
FacetWP – Conditional Logic: 1.2.3
Favorites: 2.2.0
Genesis 404: 1.5.0
Genesis Title Toggle: 1.8.0
Gravity Forms: 2.3.6
Gravity Forms Multilingual: 1.3.17
MailChimp for WordPress: 4.2.5
MailChimp for WordPress Multilingual: 0.0.3
MonsterInsights – EU Compliance: 1.0.4
MonsterInsights Pro: 7.0.19
Redirection: 3.5
Responsive Menu Pro: 3.1.17
SearchWP: 2.9.16
SearchWP LIKE Terms: 2.4.6
SearchWP Manage Ignored: 1.0.0
SearchWP Term Highlight: 2.1.14
SearchWP WPML Integration: 1.4.0
User Role Editor Pro: 4.48
Video Background Pro: 3.0.2
Video PopUp: 1.0.6
Video PopUp – The Premium Extension: 1.0.3
WP ACF-VC Bridge: 1.5.11
WPBakery Page Builder: 5.5.4
WPML Multilingual CMS: 4.0.8
WPML String Translation: 2.8.8
WPML Translation Management: 2.6.8
Yoast SEO: 9.0.2

ARVE OPTIONS:
array(7) {
[“last_settings_tab”]=>
string(27) “#arve-settings-section-main”
[“controlslist”]=>
string(0) “”
[“autoplay”]=>
bool(true)
[“iframe_flash”]=>
bool(false)
[“wp_video_override”]=>
bool(false)
[“youtube_nocookie”]=>
bool(false)
[“wp_image_cache_time”]=>
int(0)
}
array(0) {
}
array(0) {
}

I’m trying to add a link which would open a lightbox. But it just shows the video at once, and not the link which should open the lightbox.

Question is closed for new answers.
Edited comment

It shows that you do not even have ARVE Pro installed. But instead other plugins.

Video PopUp: 1.0.6
Video PopUp – The Premium Extension: 1.0.3

Hi

My bad. I thought it was enough to but the pro version and update the license key – I didn’t understand that I also had to install the PRO version.

Case closed.