0

Tried with default theme: Yes

Tried with all other plugins disabled: No - The problem happens with Advanced Ads, which is essential to the website

Browser version: Chrome Version 89.0.4389.82

Shortcode/URL with the issue: [arve url="https://nxtmag.tech/wp-content/uploads/2020/07/Canon-EOS-R5-EOS-R6-Born-to-Rule-TVC-60-secs-1.mp4" autoplay="yes" maxwidth="960" /]

Page showing the issue: https://nxtmag.tech

Debug Info:

ARVE:               9.5.4-beta1
ARVE Pro:           NOT INSTALLED
ARVE AMP:           NOT INSTALLED
ARVE Sticky Videos: NOT INSTALLED
ARVE Random Video:  NOT INSTALLED
WordPress Version:  5.6.2
PHP Version:        7.2.34
REST URL:           https://nxtmag.tech/wp-json/nextgenthemes_arve/v1

ACTIVE PLUGINS:
Ads for WPBakery Page Builder (formerly Visual Composer): 1.0.5
Advanced Ads: 1.23.2
Advanced Ads – Ad Tracking: 1.21.0
Akismet Anti-Spam: 4.1.9
ARVE Advanced Responsive Video Embedder: 9.5.4-beta1
CF Page or Post Duplicator: 1.1
Classic Editor: 1.6
Conditional Menus: 1.1.9
Delete Duplicate Posts: 4.6.1
Duplicator: 1.4.0
Health Check & Troubleshooting: 1.4.5
MailOptin - Lite: 1.2.35.0
MC4WP: Mailchimp for WordPress: 4.8.3
Poll, Survey & Quiz by OpinionStage: 19.7.6
Really Simple SSL: 4.0.9
Shortcake (Shortcode UI): 0.7.4
tagDiv Composer: 1.0
tagDiv Social Counter: 4.2
Ultimate Social Media PLUS: 3.4.8
Wordfence Security: 7.4.14
WPBakery Visual Composer: 5.1.1
Wpdevart Social comments: 2.0.5
WP Fastest Cache: 0.9.1.5
WP Featherlight: 1.3.4
WP Multilang: 2.4.1
WP User Avatar: 2.2.11
Yoast SEO: 15.9.1


ARVE Options:
array(0) {
}

Dismissed Notices:
array(0) {
}

oembed_dataparse:
Array
(
    [0] => Array
        (
            [id] => wp_filter_oembed_iframe_title_attribute
            [priority] => 5
            [function] => wp_filter_oembed_iframe_title_attribute
            [accepted_args] => 3
            [file] => /home/nxtmagte/public_html/wp-includes/embed.php
            [line] => 812
        )

    [1] => Array
        (
            [id] => wp_filter_oembed_result
            [priority] => 10
            [function] => wp_filter_oembed_result
            [accepted_args] => 3
            [file] => /home/nxtmagte/public_html/wp-includes/embed.php
            [line] => 879
        )

    [2] => Array
        (
            [id] => 000000006bfde9270000000060aba852_strip_newlines
            [priority] => 10
            [function] => Array
                (
                    [0] => WP_oEmbed
                    [1] => _strip_newlines
                )

            [accepted_args] => 3
            [file] => /home/nxtmagte/public_html/wp-includes/class-wp-oembed.php
            [line] => 735
        )

    [3] => Array
        (
            [id] => NextgenthemesARVEfilter_oembed_dataparse
            [priority] => 9223372036854775807
            [function] => NextgenthemesARVEfilter_oembed_dataparse
            [accepted_args] => 3
            [file] => /home/nxtmagte/public_html/wp-content/plugins/advanced-responsive-video-embedder/php/functions-oembed.php
            [line] => 15
        )

)

embed_oembed_html:
Array
(
    [0] => Array
        (
            [id] => NextgenthemesARVEfilter_embed_oembed_html
            [priority] => -5
            [function] => NextgenthemesARVEfilter_embed_oembed_html
            [accepted_args] => 4
            [file] => /home/nxtmagte/public_html/wp-content/plugins/advanced-responsive-video-embedder/php/functions-oembed.php
            [line] => 37
        )

)

The site in question: https://nxtmag.tech (Refresh a few times until you see a video masthead ad on the top of the page, and it’ll show the error message)

I am getting “ARVE Error: json decode error code 4”  which displays conspicuously on the webpage when using ARVE to embed a video with Advanced Ads. A google search of this error only gives me other websites that are having the exact same error. 

Thank you!

Question is closed for new answers.
Selected answer as best