0
0 Comments

Tried with default theme: Yes

Tried with all other plugins disabled: Yes

Browser version: Safari 14.1.2

Shortcode/URL with the issue: [arve url="https://vimeo.com/609837752" mode="lightbox" thumbnail="13409" hide_title="yes" grow="true" play_icon_style="none" hover_effect="zoom" autoplay="true" loop="no" muted="no" /]

Page showing the issue: https://www.wnyinjurylawyers.com/buffalo-car-accident-lawyers-2/

Debug Info:

ARVE:               9.5.12
ARVE Pro:           5.1.17
ARVE AMP:           NOT INSTALLED
ARVE Sticky Videos: NOT INSTALLED
ARVE Random Video:  NOT INSTALLED
WordPress Version:  5.8
PHP Version:        7.4.23
REST URL:           https://www.wnyinjurylawyers.com/wp-json/nextgenthemes_arve/v1

ACTIVE PLUGINS:
Anti-Spam by CleanTalk: 5.161.1
ARVE Advanced Responsive Video Embedder: 9.5.12
ARVE Pro Addon: 5.1.17
CF7 to Webhook: 2.2.3
Contact Form 7: 5.4.2
Disable Gutenberg: 2.5.1
Easy Video Player: 1.2.1
Flamingo: 2.2.2
Hide YouTube Related Videos: 1.4.2
Nextend Social Login: 3.1.1
NitroPack: 1.5.7
Post to Captorra: 1.1.4
Recent Posts Widget Extended: 1.0.0
Redirection for Contact Form 7: 2.3.5
Search & Replace: 3.2.1
Shortcake (Shortcode UI): 0.7.4
Simple 301 Redirects: 2.0.5
Simple 301 Redirects - Addon - Bulk CSV Uploader: 1.2.5
Thrive Leads: 2.4.1.1
WooSidebars: 1.4.5
WP Date Remover: 1.1.3
WP File Manager: 7.1.2
WP Htaccess Editor: 1.70
WP Sitemap Page: 1.6.4
Yoast Duplicate Post: 4.1.2
Yoast SEO: 17.1
Yoast SEO Premium: 17.1.2


ARVE Options:
array(0) {
}

Dismissed Notices:
array(0) {
}

oembed_dataparse:
Array
(
    [0] => Array
        (
            [id] => wp_filter_oembed_iframe_title_attribute
            [priority] => 5
            [function] => wp_filter_oembed_iframe_title_attribute
            [accepted_args] => 3
            [file] => /nas/content/live/abmn19/wp-includes/embed.php
            [line] => 813
        )

    [1] => Array
        (
            [id] => wp_filter_oembed_result
            [priority] => 10
            [function] => wp_filter_oembed_result
            [accepted_args] => 3
            [file] => /nas/content/live/abmn19/wp-includes/embed.php
            [line] => 880
        )

    [2] => Array
        (
            [id] => 00000000010b49ff000000000218a1eb_strip_newlines
            [priority] => 10
            [function] => Array
                (
                    [0] => WP_oEmbed
                    [1] => _strip_newlines
                )

            [accepted_args] => 3
            [file] => /nas/content/live/abmn19/wp-includes/class-wp-oembed.php
            [line] => 735
        )

    [3] => Array
        (
            [id] => NextgenthemesARVEfilter_oembed_dataparse
            [priority] => 9223372036854775807
            [function] => NextgenthemesARVEfilter_oembed_dataparse
            [accepted_args] => 3
            [file] => /nas/content/live/abmn19/wp-content/plugins/advanced-responsive-video-embedder/php/functions-oembed.php
            [line] => 15
        )

)

embed_oembed_html:
Array
(
    [0] => Array
        (
            [id] => NextgenthemesARVEfilter_embed_oembed_html
            [priority] => -5
            [function] => NextgenthemesARVEfilter_embed_oembed_html
            [accepted_args] => 4
            [file] => /nas/content/live/abmn19/wp-content/plugins/advanced-responsive-video-embedder/php/functions-oembed.php
            [line] => 35
        )

)

Video doesn’t autoplay properly on iOS – requires hitting the play button in Vimeo after lightbox pops up. Works perfect on Android, Windows and Mac. 

Question is closed for new answers.
Selected answer as best