0
0 Comments

Tried with default theme: No

Tried with all other plugins disabled: No

Browser version: Safari 11.1.2

Shortcode/URL with the issue: https://www.youtube.com/watch?v=T2g70iLVRIE

Page showing the issue: https://museumtrade.org/how-to-resources-for-basket-mounts/?doing_wp_cron=1600750154.1431438922882080078125

Debug Info:

ARVE Version:      8.10.27
ARVE-Pro Version:  4.3.0
WordPress Version: 5.4.2
PHP Version:       7.3.20

ACTIVE PLUGINS:
Ajax Search Pro: 4.19.4
Akismet Anti-Spam: 4.1.6
ARVE Advanced Responsive Video Embedder: 8.10.27
ARVE Pro Addon: 4.3.0
Autoptimize: 2.7.7
Banhammer Pro: 2.1
bbPress: 2.6.5
bbPress - Report Content: 1.0.5
bbp style pack: 4.6.1
BBQ Pro: 2.8.1
Blackhole Pro: 2.6
BuddyPress: 6.3.0
BuddyPress Activity Plus: 1.6.4
Crowd Control by Postmatic: 1.1
Edit Flow: 0.9.6
Elfsight Instagram Feed CC: 4.0.0
Envato Market: 2.0.5
Epoch: 1.0.14
GAinWP Google Analytics Integration for WordPress: 5.4.6
Gauge Plugin: 3.14
HappyForms (upgrade): 1.19.0
Heartbeat Control by WP Rocket: 2.0
Hotjar: 1.0.8
Idea Factory: 1.2
ImageInject: 1.17
Jetpack by WordPress.com: 8.9.1
MC4WP: Mailchimp for WordPress: 4.8.1
myCred: 1.8.14
Name Directory: 1.17.1
Optimize Database after Deleting Revisions: 5.0.1
Postmatic & Postmatic Labs: 2.1.8
ProfileGrid: 4.1.5
ProfileGrid bbPress: 1.6
ProfileGrid Custom Profile Slugs: 1.5
ProfileGrid Login Logout Menu: 1.2
ProfileGrid User Display Name: 1.5
reCaptcha by BestWebSoft: 1.58
Remove Admin Toolbar: 0.2.3
Report Content: 1.7
Seamless Donations: 5.0.22
Shortcake (Shortcode UI): 0.7.4
ShortPixel Image Optimizer: 4.20.2
StarBox: 3.4.2
Terms Dictionary: 1.3
Ultimate Addons for WPBakery Page Builder: 3.19.6
USP Pro: 3.7
VaultPress: 2.1.4
Widget Customizer for Wordpress - Free Version: 1.0.0
WPBakery Page Builder: 6.4.0
WP Dashboard Notes: 1.0.10
WP Super Cache: 1.7.1
Yoast Comment Hacks: 1.6
Yoast SEO: 14.9
Youzer - Security Question: 1.0.0

ARVE OPTIONS:
array(5) {
  ["mode"]=>
  string(17) "lazyload-lightbox"
  ["controlslist"]=>
  string(27) "nodownload noremoteplayback"
  ["iframe_flash"]=>
  bool(false)
  ["promote_link"]=>
  bool(true)
  ["video_maxwidth"]=>
  string(0) ""
}
array(6) {
  ["dailymotion"]=>
  string(45) "logo=0&hideInfos=1&related=0&forcedQuality=hd"
  ["liveleak"]=>
  string(17) "wmode=transparent"
  ["ustream"]=>
  string(21) "wmode=transparent&v=3"
  ["viddler"]=>
  string(51) "wmode=transparent&player=full&f=1&disablebranding=1"
  ["vimeo"]=>
  string(35) "html5=1&title=0&byline=0&portrait=0"
  ["dailymotionlist"]=>
  string(45) "logo=0&hideInfos=1&related=0&forcedQuality=hd"
}
array(0) {
}
ARVE PRO OPTIONS:
	array(3) {
  ["hover_effect"]=>
  string(9) "rectangle"
  ["play_icon_style"]=>
  string(6) "circle"
  ["thumbnail_fallback"]=>
  string(82) "http://museumtrade.org/wp-content/uploads/2015/04/Bright-Blue-Background-PAINT.jpg"
}

This bug has come up consistently in the past 6 months or so. Sorry I haven’t sent it in until now. As a solopreneur, I’m barley able to do what I need to do to keep all things going, I haven’t turned off all other plugins or tried a default theme yet. I hope I’ve given you enough to help? I’m so small time, the less than ideal message at the top of the page isn’t a deal breaker right now, but it’s a little less than professional to have it there. No rush on solving this, I’m sure you have a ton on your plate as well.

Cheers,

Matt

PS

I’ve loved your open and honest rants as of late. They do not turn me off to you or your works. My heart goes out to you!

Answered question