Advanced Responsive Video Embedder Not Works, Site Empty [Solved]

Solved2857 views
0
Andreas Fritz ARVE Pro2 Nico edited question
ClosedQuestion is closed for new answers

<div id=”inner-editor”></div>

Hello,

I have since the update problems, my page remains blank when the plugin:
Advanced Responsive Video Embedder has been activated.

Here is the debug information:

Thank you very much.

Web Browser and version you see the issue in:

Link to test page on live site with the issue (no not change after posting):

Shortcode(s) or URL(s) you used fro embedding and have problems with:

Detailed Description of the issue:

What you are expecting and what you are seeing instead?

ARVE Version: 7.9.8
ARVE-Pro Version: 3.6.4-beta
WordPress Version: 4.6.1
PHP Version: 5.6.99-hhvm

ACTIVE PLUGINS:
a3 Lazy Load: 1.7.1
Advanced Ads: 1.7.10
Advanced Ads – Responsive Ads: 1.3.2
Advanced Ads Pro: 1.3.1.2
Affiliate Booster: 2.3
ARVE Advanced Responsive Video Embedder: 7.9.8
ARVE Pro Addon: 3.6.4-beta
Autoptimize: 2.1.0
Better WordPress Minify: 1.3.3
BP Local Avatars: 2.0
BuddyPress: 2.7.2
BuddyPress NoCaptcha Register Box: 1.1.3
Compress JPEG & PNG images: 2.1.0
Contact Form 7: 4.5.1
Download Manager: 4.5.4
EWWW Image Optimizer: 3.1.3
Gauge Plugin: 2.1
NextScripts: Social Networks Auto-Poster: 3.7.5
Nginx Helper: 1.9.8
Post Views Counter: 1.2.3
Shortcake (Shortcode UI): 0.7.0
Social Login: 5.2
TablePress: 1.7
Unite Gallery: 1.7.38 b1
Visual Composer Widgets: 1.0.7
Visual Sidebar Editor: 1.1.1
WP-Optimize: 1.9.1
WPBakery Visual Composer: 4.12.1
WP BBCode: 1.8.1
WPDM – Archive Page: 2.8.3
WPDM – Speed Control: 1.1.0
Yoast SEO: 3.8
YOP Poll: 5.8.0

ARVE OPTIONS:
ARVE Pro Options:

 

Regards

Andreas Fritz

0

You are not supposed to use the pro beta version together with the wp.org version or ARVE. Please delete the pro version you have installed and install the latest version without the beta suffix.

You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.
Question and answer is powered by AnsPress.io